Кращий час для інвестицій у нерухомість

Вівторок, 28 лютого 2017, 15:05

На думку інвестиційних аналітиків, нерухомість є одним з найнадійніших і прибуткових видів інвестицій. Вигода полягає в тому, що на етапі будівництва інвестор купує квартиру за однією вартістю, а після того, як будинок зданий в експлуатацію, реалізовує її за значно вищою ціною або ж замовляє в своїй квартирі ремонт від забудовника і здає в оренду. Така інвестиція практично відразу починає працювати і приносити прибуток, економить час і кошти на ремонтні роботи.

Нерухомість на різних стадіях будівництва коштує не однаково. Наприклад, придбати квартиру на стадії котловану можна на 25-40% дешевше, ніж ту, яка знаходиться на стадії активного будівництва або в уже зданому будинку.

Істотні вигоди придбання квартири на ранній стадії готовності:

  • нижче ціна;
  • великий вибір квартир з найкращими характеристиками;
  • економія на послугах ріелтора.

На прикладі житлового комплексу "Нова Англія" порівняємо динаміку цін 1 черги будівництва, починаючи з першого дня реалізації на ранній стадії будівництва (травень 2016 року) - і до лютого 2017 c готовністю приблизно в 50%.

Реклама:
 

Згідно з даними графіка, середня прибутковість нерухомості в короткостроковому періоді, а це всього 11 місяців, становить понад 30%.

З 1 березня 2017 року в "Новій Англії" стартує продаж квартир 2 черги будівництва. Грунтуючись на аналізі даних першої черги, можна з упевненістю сказати, що повернення інвестицій в другій черзі будівництва становитиме 19-35%. Більше того, протягом усього березня забудовник пропонує майбутнім інвесторам 2 черги спеціальні акційні ціни та вигідні пропозиції.

Друга черга "Нової Англії" складається з 3-х будинків. Кожен будинок названий на честь відомих англійських міст: "Честер", "Бірмінгем" і "Брістоль". Всі будинки в житловому комплексі виконані в стилі англійської неокласики. Закрита територія комплексу з цілодобовим відеоспостереженням і охороною забезпечить безпеку кожному жителю, а розвинена інфраструктура комплексу робить його невеликим містом в місті, яке розташоване в Голосіївському районі Києва.

Англійську практичність архітектори "Нової Англії" реалізували в зручних планувальних рішеннях і компактних смарт-квартирах площею від 19 кв.м. Крім однокімнатних, тут представлені 2-х, 3-х і 4-х кімнатні квартири різного планування.

Ще однією безперечною перевагою "Нової Англії" є те, що будинки в житловому комплексі - енергоефективні, завдяки запатентованій технології виробництва стінових модулів ТМ Royal House. Це дозволить майбутнім резидентам економити на опаленні до 55% і раціонально використовувати енергоресурси.

Для зручності майбутніх мешканців, забудовник пропонує квартири з ремонтом. Ця практична і вигідна пропозиція дозволить майбутнім резидентам не витрачати свій час і емоції на ремонт, а із задоволенням реалізувати власні ідеї за допомогою професіоналів й відразу ж переїхати у свою нову квартиру. Таку послугу на столичному ринку нерухомості пропонує обмежена кількість забудовників, хоча на сьогоднішній день це стає все більш популярною вимогою у покупців.

Більше про планування, вартість та умови придбання квартири у відділі продажу "Нова Англія": Київ, вул. М. Максимовича, 24, тел .: (044) 290-73-65 або на www.new-england.com.ua.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!