"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українці відкрили мережу колівінгів у Нью-Йорку

Понеділок, 27 лютого 2017, 11:53

Чотири партнери Outpost Club Inc, вихідці з України, запустили в США проект Outpost Club - мережу колівінгів.

Про це пише "Дело".
 
Як повідомляється, в 2015 році вони відкрили будинок, в якому можна було б зупинитися на 1-2-3 місяці без тривалих і фінансово-витратних процесів, де можна було б зустріти однодумців і цікавих співрозмовників.

"Наші колівінгі знаходяться не в центральних, але легко доступних районах Нью-Йорка - що дозволяє нам утримувати конкурентну цінову політику", - пояснює один з CEO Outpost Club Inc. Сергій Старостін.

Для порівняння, в середньому оренда квартири-студії в Нью-Йорку обійдеться в 2500 дол. на місяць, готелі від 150 дол. в день, хостела - від 30 дол. вдень, пише видання.

Реклама:
 

Outpost Club на сьогоднішній день складається з трьох будинків в Нью-Йорку. Інвестиції в проект з 2015 року становили 250 тис дол. У середньому відкриття одного будинку на 15-20 місць, за словами Старостіна, обходиться до 80 тис.дол., які йдуть на ремонт будинку, меблі та орендні платежі власникам будинків (всі будинки Outpost Club знаходяться в оренді).

 

Як зазначається, відносини між Outpost Club і клієнтами оформляються простим договором оферти на вебсайті колівінга або між клієнтом і каналом через який вони прийшли, наприклад, Airbnb, Booking.com або іншими партнерами.

В майбутньому Outpost Club планує побудувати мережу колівінгів в великих містах США і фінансових столицях світу.

Відкриття наступного об'єкта Outpost Club заплановано на другий квартал 2017 року.

Колівінг - досить новий формат проживання в великих містах і конкуренція в цьому сегменті почала формуватися в 2015 році. Серед найбільших конкурентів Outpost Club - Common, Roam, Founder House і Coliving Club - з різними моделями послуг, що надаються.

Будинок-колівінг складається з одно-, дво- або чотиримісних кімнат, але з однаковим набором додаткових послуг: добре оснащеної громадської зони, спортзалу, обладнаного двору і даху, ігрової кімнати - всього, що дозволяє створити безліч точок перетину сусідів, дозволяє зблизити людей і створити community.

Таким чином, колівінг займає нішу між гуртожитками чи хостелами і сегментом тривалого знімання квартири (більш ніж на року)

Вартість проживання в колівінгу варіюється від 850 до 1600 дол. на місяць залежно від терміну оренди і типу кімнати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!