Заснований українцями стартап CallPage залучив мільйон євро від фонду bValue

Четвер, 23 лютого 2017, 15:25

Фонд венчурних інвестицій bValue інвестував 1 млн євро в стартап CallPage, заснований трьома українцями в Польщі.

Про це пише AIN.

Як повідомляється, угоду закрили в кінці січня. При цьому акціонери викупили і частку інвестора-ангела, який увійшов в проект ще до старту продукту.

Нагадаємо, стартап заснували три українця: Ростислав Кнап, Андрій Ткачов і Сергій Бутко, які переїхали з України до Польщі . Уже в Польщі вони познайомилися і створили CallPage - віджет, який дозволяє швидко зв'язати клієнта і торговця по телефону.

Реклама:

"Користувачеві сайту пропонують залишити свій номер, після чого протягом декількох секунд його направляють до власника сайту через VoIP-телефонію", - пише видання.

Але основна цінність сервісу - скоринг-система оцінки поведінки користувача на сайті, яка з майже 100% ймовірністю пророкує, зробить він покупку чи ні.

Як відомо, це не перша інвестиція в CallPage - в липні 2015 року, коли сервіс ще не був запущений, команда привернула інвестиції в 50 тис. доларів від польського інвестфонду AIP Seed Capital. Компанію оцінили в 340 тисяч доларів.

До вересня 2015 року CallPage заробив на англомовних ринках. Потім CallPage пройшов відбір в естонський акселератор Startup Wise Guys і отримав 30 тис. євро фінансування, а вже в липні 2016 отримав 500 тис. від польських інвесторів.

Це вже друга інвестиція від фонду bValue в стартап CallPage.

Повідомляється, що дана угода була запланована ще на початку співпраці зі стартапом в липні 2016, за умов що компанія покаже певну динаміку зростання виручки.

У 2018 році CallPage планує залучити інвестиції серії А. Також команда не виключає продаж компанії крупному оператору.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!