"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Заступницею міністра енергетики стала менеджер Нацради реформ

Середа, 22 лютого 2017, 15:48

Заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції стала Наталія Бойко.

Про це у Facebook повідомила представниця офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Марія Голуб.

Раніше Бойко обіймала посаду радника адміністрації президента, була проектним менеджером Національної ради реформ.  Займалася реформуванням енергетики.

У відкритих джерелах є дані, що Наталія Бойко, 1989 р.н., вчилася на юридичному факультеті Львівського національного університету. Також у профілі у Facebook Бойко зазначила, що вивчала право у Гумбольдтському університеті Берліна і працювала консультантом Environmental Resources Management.

Реклама:
 

На сайті про обдаровану молодь повідомляється, що Бойко – майстер спорту України з карате-до, член національної збірної команди України, чемпіонка України, бронзова призерка Універсіади України, переможниця 4-ьох міжнародних турнірів (в Росії, Австрії, Угорщині, Румунії), перможниця Кубку світу (Угорщина).

Згідно з декларацією за 2016 рік, Бойко належить квартира у Львові площею 139 кв.м, гараж, частку у квартирі батьків, а також зазначила, що вона безоплатно користується квартирою в Києві, власником якої є Андрій Оленюк.

Ще Бойко задекларувала каблучку для заручин Tiffany & Co, власницею якої стала 31 грудня 2016 року.

Також Бойко належить Toyota C-HR 2016 р.в., вартістю 748 тис грн.

У 2016 році єдиним джерелом доходу Наталії Бойко була підприємницька діяльність – вона заробила 954 тис грн. Також вона має у заощадженнях 9 тис євро, 18 тис доларів і 235 тис грн готівкою.

Батько Наталії Бойко – Андрій Бойко – є членом Вищої ради правосуддя, доктор юридичних наук і професор.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: