На "Платинум Банк" не знайшлося покупців - його ліквідують

Вівторок, 21 лютого 2017, 13:14

Фонд гарантування звернувся до Національного банку з пропозицією про відкликання з 24 лютого 2017 року банківської ліцензії та ліквідацію банку ПАТ "Платинум Банк".

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"У зв’язку з початком ліквідації та необхідністю підготовки змін до Загального реєстру вкладників "Платинум Банку", Фонд гарантування тимчасово призупинив виплати за договорами, термін дії яких закінчився до введення тимчасової адміністрації", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, виплати гарантованої суми відшкодування у період ліквідації розпочнуться не пізніше 1 березня 2017 року.

Реклама:

"Рішенням Фонду гарантування від 17 лютого визнано таким, що не відбувся, конкурс з виведення неплатоспроможного банку "Платинум Банк" з ринку у способи, передбачені ст. 39 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що ТАСкомбанк і Перший український міжнародний банк зацікавилися в покупці активів неплатоспроможного Платинум Банку.

Як відомо, 11 січня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАТ "Платинум Банк" до категорії неплатоспроможних.

Читайте також: Останній "пилосос": як довго ще протягне Платинум банк

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: