ГПУ повідомила про підозру голові Миколаївського порту за нанесення збитків

Четвер, 2 лютого 2017, 13:35

Генпрокуратура повідомила про підозру в.о. директора ДП "Миколаївський морський торгівельний порт" в завданні збитків державі на 4 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Встановлено, що в.о. голови порту уклав з приватними підприємствами договори про встановлення права сервітуту на користування залізничними коліями ДП з метою уникнення процедури погодження договорів оренди та заниження в інтересах вказаних товариств плати за користування залізничними коліями, чим спричинив збитки підприємству та державі на суму понад 4 млн гривень", - повідомляє ГПУ.

Як наголошується, за результатами досудового розслідування повідомлено про підозру виконувачу обов’язків директора ДП "Миколаївський морський торгівельний порт" у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Реклама:

"На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також повідомили, що за скоєне кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: