OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 17 лютого 2017, 21:00

Головні економічні новини за 17 лютого.

Про обґрунтованість тарифів. Рада національної безпеки і оборони доручила Кабміну разом з НКРЕКП невідкладно вивчити об'єктивність, економічну та соціальну обґрунтованість встановлених тарифів на енергоносії, електроенергію та житлово-комунальні послуги.

Про кадрові перестановки. "Нафтогаз України" відсторонив від обов’язків президента "Укртрансгазу" Ігоря Прокопіва.

Про амбітні плани. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що з наступного опалювального сезону Україна зменшить річне споживання антрацитового вугілля з 9 до 6 млн тонн.

Реклама:

Про велику перевірку. Державна фіскальна служба планує перевірити всіх фізичних осіб-підприємців, які закрилися наприкінці грудня 2016 - початку січня 2017 року після внесення змін до законодавства щодо сплати єдиного податку.

Про блокаду. Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" заявляє про припинення виробництва металопродукції, коксу та електроенергії на своїх підприємствах в Алчевську.

Про курс гривні. 17 лютого котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 17:00 встановилися на рівні 26,97-27,03 гривні за долар.

Тексти дня:

"Балконьєри" та енергопаразити. Як українці крадуть одне в одного тепло та гроші".

Коли приходять квитанції за тепло на кілька тисяч гривень, підозра падає на уряд та монополістів. Проте хитрують з нарахуваннями не лише вони: часто мешканців обкрадають їх же сусіди.

"Душили, душили... Чи заплатить Жеваго за банкрутство банку".

"Розкуркулення" українських олігархів триває: Печерський суд заарештував низку активів Костянтина Жеваго. Чи втратить олігарх частину майна?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!