У Дніпрі – обшуки в корпорації нардепа від Ляшка, яка має проблеми з податками

П'ятниця, 17 лютого 2017, 15:50

Співробітники Служби безпеки і Генпрокуратури 17 лютого проводять обшуки в офісах корпорації S. Group Сергія Рибалки і Дніпропетровської обласного осередку "Радикальної партії".

Про це повідомив у Facebook народний депутат Сергій Рибалка.

"Сьогодні представники Генпрокуратури та СБУ вдерлися в офіс Дніпропетровського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка та в центральний офіс корпорації S.Group, яка належить моїй родині", - зазначив Рибалка

За його словами, це четвертий обшук за останні три роки. "А почалося – за часів Януковича, коли вся корумпована владна машина намагалася віджати бізнес моєї родини", - стверджує він.

Реклама:

Рибалка вважає дії правоохоронців політичним переслідуванням.

У Генпрокуратурі "Українській правді" повідомили, що обшуки не пов’язані з політиком Сергієм Рибалкою, і пообіцяли дати офіційне пояснення пізніше.

У реєстрі судових рішень є дані про кримінальні провадження щодо корпорації S. Group, що спеціалізується на виробництві снеків (горішків, сухариків, насіння) і підконтрольна родині нардепа Рибалки. Ці справи стосуються ухилення від сплати податків.

Останню справу відкрили 19 грудня 2016 року у ДФС Києва. За матеріалами справи, фірма "Снек Експорт" заплатила 1,6 млн доларів кіпрській компанії Lagrion Limited за використання торгових марок. Йдеться про марки "Semki", "RED", "Мачо", "Козацька розвага", "RIBALKA", "SNEKKIN". Правоохоронці припускають, що таким чином компанії з корпорації S. Group ухилилися від сплати податків.

Крім того, Генпрокуратура ще з березня 2014 року розслідує справу щодо засновника і посадових осіб S. Group, які у 2013-му ухилилися від сплати 8 млн грн податків.

Раніше, Сергій Рибалка заявив, що його торгові марки зареєстровані за кордоном для уникнення рейдерських атак.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!