В СБУ похвалилися, що "вберегли" більше 9 бюджетних мільярдів 

П'ятниця, 17 лютого 2017, 09:57

Підрозділи контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ в 2016 році попередили збитки державного бюджету на майже 9,3 мільярда гривень.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Співробітники спецслужби повернули до державної та комунальної власності фінансово-матеріальні цінності на майже 700 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Протягом 2016 року СБ України у рамках масштабної операції не допущено розтрати 6,2 мільярда держкоштів на соціальні виплати псевдопереселенцям з тимчасово окупованих територій.

Реклама:

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за матеріалами підрозділів економічної безпеки СБУ, арештовано майна та коштів на рахунках на суму 5,5 мільярда гривень.

З початку 2017 року сума арештованого майна вже становить майже десять мільярдів гривень.

Станом на першу декаду лютого поточного року співробітники СБУ також попередили державні збитки на більше ніж 170 мільйонів, відновлено права державних та комунальних структур на майже 160 мільйонів гривень.

У рамках досудового розслідування, відкритого за матеріалами СБУ, забезпечено повернення до бюджету 59,8 мільйона, які були привласнені під час будівництва дитячої лікарні "Охматдит".

Для мінімізації російської економічної експансії, за пропозиціями СБ України Указом Президента України застосовано спеціальні економічні та інші обмежувальні санкції до 125 юридичних та 77 фізичних осіб з РФ.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!