В "Укрзалізниці" обіцяють онлайн-квитки без комісії

П'ятниця, 10 лютого 2017, 18:09

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що незабаром може бути запущений проект Єквіток, який дозволить купувати залізничні квитки в інтернеті без комісії.

Про це йдеться в статті Всеволода Некрасова на ЕП.

Автор зазначає, що якщо підприємство підключить "Єквіток" безпосередньо до своєї системи бронювання, покупцям квитків через інтернет більше не доведеться платити комісію.

Більш того, СЕО "Єквіток" Олександр Царук каже, що завдяки грамотному аналізу "великих даних" і подальшій оптимізації пасажирських перевезень УЗ збільшить дохід на 350 млн в рік і заробить на рекламі 150 млн гривень.

Реклама:

"Крім прямого продажу квитків, "Єквіток" пропонує кілька унікальних сервісів. Наприклад, бот-шукача, який може постійно шукати необхідну комбінацію квитків на різні види транспорту, в тому числі таксі і шейрінг-сервіси, автоматично купувати такі квитки і оплачувати послуги", - пише автор.

Також у статті йдеться про плани запустити в "Укрзалізниці" проект 7RedLines, який веде облік вагонів.

СЕО 7RedLines Антон Бережний каже, що з інвестицією 50 тисяч євро проект зможе контролювати 70% вантажного і пасажирського трафіку "Укрзалізниці".

"Такий обсяг перевезень проходить через сім вузлових станцій країни. Загальна кількість вантажних і пасажирських вагонів, за оцінками УЗ, становить 300 тисяч", - йдеться в статті.

"Безсумнівно ці проекти будуть впроваджені", - заявив Омелян на презентації 9 грудня.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!