Прослуховування Рожкової: В НБУ прокоментували заяву Ситника

П'ятниця, 10 лютого 2017, 16:46

У Національному банку заявили, що сприятимуть проведенню слідчих дій у разі відкриття провадження НАБУ щодо записів телефонних розмов заступника голови НБУ Катерини Рожкової.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

"НБУ вважає, що об'єктивне та незалежне розслідування допоможе припинити маніпуляції та провокації, пов’язані з публікацією у ЗМІ записів телефонних розмов заступника Голови НБУ Катерини Рожкової", - заявили в НБУ.

"Сподіваємося, що НАБУ встановить походження цих записів, а також зацікавлених осіб в їх оприлюдненні", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Як уже неодноразово наголошувалось, НБУ сприятиме проведенню слідчих дій та надаватиме відповідну інформацію для всебічного та об’єктивного розслідування у разі відкриття подібного провадження, у тому числі щодо подій, які передували публікації записів телефонних розмов Рожкової", - повідомляє прес-служба.

Раніше директор НАБУ Артем Ситник заявив, що наступного тижня буде зареєстровано провадження за фактом можливих зловживань посадовими особами Нацбанку і Фонду гарантування, зокрема, оприлюднених записів переговорів Рожкової з акціонерами.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!