OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 1 лютого 2017, 21:00

Обшуки в "Укрнафті", зростання тарифів на теплову енергію та інші новини за 1 лютого.

Новини дня:

Про зростання тарифів. Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на теплову енергію для бюджетних установ та промисловості в середньому на 7,5% - до 1,5 тисяч грн/Гкал порівняно з тарифами, які діяли в січні.

Про обшуки. Співробітники Національного антикорупційного бюро в середу, 1 лютого, провели обшуки в найбільшій нафтовидобувній компанії "Укрнафта".

Реклама:

Про судові тяжби. Окружний суд США Південного Округу міста Нью-Йорк ухвалив рішення на користь держави Україна у справі за позовом компанії "SI Group Consort LTD" на суму 36,8 млн дол.

Про видобуток газу. У 2016 році видобуток газу в Україні зріс у порівнянні з 2015 роком на 0,5% до 20 млрд кубометрів газу.

Про курс. 1 лютого котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 17:00 встановилися на рівні 26,95-26,99 гривні за долар.

Про докапіталізацію. Уряд вирішив докапіталізувати державні Ощадбанк і Укрексімбанк відповідно на 3,5 млрд грн і 3 млрд грн шляхом випуску облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) і обміну їх на акції нової емісії.

Про Приватбанк. Приватбанк 31 січня провів виплату кредитів рефінансування НБУ на суму 2,385 млрд грн і виплатив 216 млн грн відсотків.

Тексти дня:

"Самі собі монополія. Як кооператив на Тернопільщині опалює домівки "малиною".

Селяни самі забезпечують себе паливом для власних домівок. Цим паливом стали відходи їх основного бізнесу — вирощування малини. Завдяки фінансуванню ПРООН кооператив придбав і запустив брикетну лінію.

"Як банки благодійні фонди обікрали".

Бездіяльність влади призвела до того, що власники банків не відповіли за скоєні злочини. Українські інституції неякісно очистили банківську систему, через що постраждало багато благодійних фондів. Наразі десятки благодійних програм заморожені, а робота деяких фондів взагалі призупинена.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: