Створений встановлювати нові стандарти. BMW 5 серії сьомого покоління

Вівторок, 31 січня 2017, 13:18

26 січня 2017 року компанія "АВТ Баварія", офіційний імпортер BMW в Україні, представила бізнес-седан BMW 5 серії сьомого покоління у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал" у Києві. Модель зберегла стриману елегантність та естетичний атлетизм, однак всередині автомобіль став повністю іншим.

Новий BMW 5 серії отримав найсучасніші технологічні рішення баварської марки: ще більше екологічно-безпечної динаміки, максимальну кількість систем допомоги водієві, найвищу мережеву інтеграцію та нову інноваційну систему управління, що є ідеальною екіпіровкою для продовження унікального успіху свого попередника.

 

Всього BMW 5 серії попередніх шести поколінь було продано більше 7,6 мільйона екземплярів. Це абсолютний чемпіон у своєму сегменті.

Для ще більш інтуїтивного управління і всеосяжного комфорту за кермом найпопулярнішого  бізнес-седану автомобіль оснащений системою iDrive нового покоління. У топовій комплектаціі функції навігації, телефону, інформаційно-розважальні системи та інші налаштування відображаються на 10,25-дюймовому кольоровому дисплеї з високою роздільною здатністю. Управління в залежності від уподобань водія здійснюється за допомогою контролера iDrive, голосових команд, жестів або дотику до екранних кнопок дисплею.

Реклама:

Проте, новації на цьому не завершуються, їх доповнюють   чотири нових двигуна, які належать до нової модульної лінійки BMW EfficientDynamics. Завдяки технології BMW TwinPower Turbo ці силові агрегати поєднують видатну потужність зі зразковою економічністю. Пропонуються два дизельних і два бензинових двигуна на вибір: із заднім приводом або з інтелектуальною системою повного приводу BMW xDrive.

До цієї яскравої компанії навесні приєднаються ще три моделі: найбільш економічний BMW 520d EfficientDynamics Edition з 8-ступінчастою коробкою передач Steptronic та чотирициліндровим дизельним двигуном, BMW 530e iPerformance з плагін-гібридним приводом, а топ-позицію найспортивнішої моделі у лінійці нового BMW 5 серії займе BMW M550i xDrive, що здатен розігнатися до сотні всього за 4,0 секунди.

Перші власники отримають свої автівки вже у лютому та зможуть доповнити свої враження справжнім задоволенням за кермом нової "п’ятірки", що є втіленням сучасного бізнес-седана та переконливо виправдовує очікування, які покладаються сьогодні на автомобіль даного класу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!