"Ощадбанк" замовив IT-обладнання на 211 мільйонів гривень

Вівторок, 31 січня 2017, 11:25

ПАТ "Державний ощадний банк України" 27 грудня уклало дві угоди з ДочП "Ес Енд Ті Україна" про закупівлю обладнання та програмного забезпечення на загальну суму 210,65 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

За 169,93 млн гривень придбають апаратно-програмний комплекс системи збереження даних для процесингового центру.

На закупівлю програмного забезпечення для модернізації програмно-апаратного комплексу для централізованого управління процесами інформаційної безпеки піде ще 40,72 млн гривень.

Реклама:

За даними сайту "Ощадбанку", конкурентами були ТОВ "Аваліс" і ТОВ "Корпоративні Бізнес Системи".

Із 2001 року незмінним директором "Ес енд Ті Україна" є Юрій Лисецький. Він відомий як бізнес-партнер екс-голови "Укртелекому" Григорія Дзекона в компаніях "Поліком", "Пріором", "Київ-онлайн", "Кол", "Лікар-інфо".

"Ес енд Ті Україна" на початку 2000-х років називалась "S & T Софт-Тронiк". Зараз вона є дочірнім підприємством кіпрської компанії "Сандт холдінг лімітед".

Раніше остання мала інші назви та адреси реєстрації. До травня 2011 року це було "S&T cee holding s.r.o." (Братислава, Словаччина), до вересня 2005 року - "S&T system integration & technology distribution ag" (Відень, Австрія).

У 1993 році Дзеконом разом з Лисецьким і Євгеном Зиміним (екс-керівник компанії "Пріоком") було засновано ТОВ "Софт-Тронік". У 2000 році відбулося злиття цієї фірми з "S & T Україна" - філією австрійського системного інтегратора "S & T System Integration & Technology Disrtibution AG".

За даними "Дзеркала тижня", компанія "Soft-Tronic Corp" була філіально-розрахунковою "офшоркою" Дзекона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!