Білий дім підтвердив, що Трамп розглядає скасування санкцій

П'ятниця, 27 січня 2017, 17:17

Радник президента США Келліенн Конвей підтвердила, що питання  санкцій щодо Росії знаходиться в процесі розгляду.

Про це вона заявила в ефірі американського телеканалу Fox News, відповідаючи на запитання, чи буде президент США Дональд Трамп обговорювати з президентом РФ Володимиром Путіним питання санкцій. 

"Все це знаходиться в процесі розгляду", - сказала вона.

"Звичайно, це пов'язано з покращенням відносин з різними закордонними лідерами та країнами по всьому світу", - додала вона.

Реклама:

В інтерв'ю CBSnews Келліенн Конвей підтвердила, що 28 січня відбудеться розмова між президентом США та президентом РФ, під час якої вони, скоріше за все, шукатимуть "точки дотику".

Нагадаємо, низка аналітиків та журналістів повідомили про чутки, які циркулюють в США, щодо підготовки у Білому домі проекту указу про скасування санкцій щодо РФ.

Про це повідомили, зокрема, аналітик  Atlantic Council Фабріс Потьє та нью-йоркська журналістка Сьюзан Глассер, яка співпрацює з авторитетним американським виданням Politico.

Також "Європейська правда" у розмовах з джерелами з’ясувала, що інформація про підготовку такого указу надходила до представників The Washington Times та The New York Times.

Раніше у Кремлі повідомили, що телефонна розмова президента США Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна запланована на суботу, 28 січня.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!