Uber запровадив послугу з розрахунку вартості поїздок

П'ятниця, 27 січня 2017, 12:04

Міжнародний сервіс пасажирських автоперевезень Uber запровадив послугу з розрахунку вартості поїздок.

Про це йдеться в повідомленні сервісу, передають Українські Новини.

"З сьогоднішнього дня для користувачів Uber в Україні стає доступною нова функція: ввівши в додатку пункт призначення, користувач зможе відразу побачити розрахункову вартість поїздки, яка не збільшиться, якщо не буде змінено пункт призначення", - наголошується в повідомленні.

Для того щоб скористатися новою функцією, користувач повинен спочатку ввести пункт призначення, підтвердити вартість, розраховану додатком, і потім вже замовити поїздку.

Реклама:

Таким чином, користувач заздалегідь дізнається, скільки коштуватиме планована поїздка, і може прийняти рішення, здійснювати її чи ні.

Це правило працює для будь-яких маршрутів - незалежно від їх довжини й напрямки.

Додаток Uber буде розраховувати вартість поїздки шляхом застосування спеціальних алгоритмів, які враховують ряд факторів: передбачуваний час в дорозі, середні показники завантаженості доріг в цей час дня на даному напрямку, протяжність шляху, кількість водіїв поблизу і кількість користувачів, які звертаються до поїздки.

Ціна, розрахована заздалегідь, після закінчення поїздки може зменшитися на величину, передбачену промокодом, в разі його застосування.

При цьому тарифи на поїздки залишаються незмінними, так само як і принципи розрахунку сервісу з партнерами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!