Омелян: Відносно "Укрзалізниці" є багато кримінальних справ

Четвер, 26 січня 2017, 17:52

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляє про наявність значної кількості кримінальних справ у відношенні ПАТ "Укрзалізниця", що знаходяться в досудовому провадженні.

Про це він сказав в ході брифінгу в Києві, пише Інтерфакс-Україна.

"З першого дня мого призначення ми плідно працюємо з НАБУ, СБУ, ГПУ і Нацполіцією в режимі онлайн. Як тільки встановлюємо будь-які факти, які, на нашу думку, можуть бути корупційними, ми відразу передаємо з першого дня мого призначення в правоохоронні органи. Мені відомо про наявність багатьох завершених або фактично завершених кримінальних проваджень, що перебувають у віданні різних правоохоронних структур", - сказав він.

Міністр висловив сподівання, що ці справи будуть передані в суди, "а не просто лежали і чекали свого золотого часу, так як цей час вже зараз".

Реклама:

Омелян зазначив, що інформація, передана прем'єр-міністру Володимиру Гройсману в ході засідання уряду 25 січня, - економічного характеру: про те, що зараз реально відбувається в "Укрзалізниці" і які заходи вжито з травня 2016 року по 2017 рік.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман підтримав главу "Укрзалізниці" Балчуна в конфлікті з міністром інфраструктури Омеляном.

"Чвари залишайте вдома", – сказав він в ході засідання Кабінету міністрів від 25 січня 2017 року, закликавши до конструктивної роботи в сфері інфраструктури та транспорту.

Омелян і Балчун обмінялися критичними висловлюваннями щодо їх дій на своїх постах в ході засідання уряду.

Міністр інфраструктури звинувачує керівництво "Укрзалізниці" в корупційній діяльності.

Читайте також: Війна за інфраструктуру. Чому в Омеляна забрали "Укрзалізницю"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!