ЛЕО Григоришина перейде на 3-денний робочий тиждень

Середа, 25 січня 2017, 18:32

ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" розглядає питання про встановлення для співробітників скороченого, 3-денного робочого тижня.

Про це йдеться в прес-релізі ЛЕО.

"На даний момент готується відповідний наказ, після чого всі співробітники отримають письмове попередження про зміну умов праці. Дане рішення керівництва ЛЕО є вимушеним і вкрай непопулярним кроком, викликаним відсутністю коштів на рахунках компанії", - говориться в прес-релізі.

"Уже зараз енергетики залишилися без грошей для придбання ПММ, матеріалів для проведення ремонтів та реагування на аварійні ситуації", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

У компанії нагадали, що станом на 1 січня борг ЛЕО перед ДП "Енергоринок" становить близько 4,7 млрд гривень, споживачі заборгували ЛЕО близько 5,4 млрд гривень.

"З цієї цифри більш ніж 80% заборгували споживачі з неконтрольованої території - близько 4,9 млрд гривень. І, хоча оплата з НКТ не надходить, лише за грудень перетік електроенергії на неконтрольовані території Луганської області обійшовся ЛЕО в 274,623 млн гривень. За січень вартість перетікання орієнтовно також становитиме близько 270 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

"У зв'язку з такою ситуацією ЛЕО змушене відключати своїх споживачів-боржників на контрольованій території, наприклад, з 23 січня стартували відключення бюджетних установ Луганщини", - заявили в компанії.

Як відомо, у грудні 2016 року "Луганське енергетичне об'єднання" заявило про плани відключити окуповану Луганщину від електроенергії.

Після цього прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв вирішити проблему з боргами перед ЛЕО.

Однак, як заявляють у компанії, вирішення цього питання так і не відбулося.

В середині січня в ЛЕО знову заявили, що з 23 січня почнуть відключати від електропостачання бюджетні організації та установи Луганської області.

ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" входить до групи компаній "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: