"Бориспіль" розіграв 25 мільйонів гривень на газ від Новінського

Вівторок, 24 січня 2017, 13:46

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" 17 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Енергетична нафтогазова компанія" про постачання природного газу на 25,03 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

На поточний рік замовили 3,00 млн кубометрів газу виробництва ТОВ "Пром-Енерго Продукт" зі "Смарт-холдингу" Вадима Новінського по 8,345 тисяч гривень за тисячу кубометрів.

Це на пів відсотка дешевше за січневий тариф "Нафтогазу", який становить 8,375 тисяч гривень за тисячу кубометрів.

Реклама:

Пропозицію ТОВ "Енерго-сервісна компанія "Еско-Північ" екс-міністра екології Миколи Злочевського відхилили за відсутність на статуті печаток держреєстратора та коду доступу до результатів надання адміністративної послуги з електронною версією. Відтак допущеними конкурентами стали ТОВ "Газпостач-Черкаси" і ТОВ "Нафтогаз-Альянс".

Київська "Енергетична нафтогазова компанія" зі статутним капіталом 1 тисяча гривень належить Ірині Онищенко.

Адреса фірми та номер телефону 044 467-50-18 співпадає з ТОВ "Укрнафтагазенерго". Засновниками останнього є Марія Яковлєва, МПП "ВПК" Вацлава Качуровського і ТОВ "Промкомунпостач" Олексія Соколова і Зої Гринько.

У жовтні минулого року переможець виграв єдиний тендер КЗ "Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни" щодо поставки газу на 141 тисяч гривень.

Власниками "Нафтогаз-Альянсу" є той самий Качуровський і Павло Янковський. Фірма теж використовує номер телефону 044 467-50-18 разом із ТОВ "КСВ Інтернешнл" Світлани Камишанської.

Фірму "Газпостач-Черкаси" зараз записано на Василя Задорожного і ТОВ "Союзкапітал" Ольги Тарабан. Однак раніше співзасновницею "Союзкапіталу" була вищеназвана Ірина Онищенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error
Підпишіться на наші повідомлення!