Для ОРДЛО не спрощуватимуть податкову систему - міністр

Четвер, 19 січня 2017, 20:45

Українські підприємства на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей сплачують податки в Україну, проте спрощення податкової системи для них не планується.

Про це сказав міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш в ефірі "5 каналу", повідомляє "Укрінформ".

"Українці, які працюють на непідконтрольних територіях платять податки по повній також. Проте, там немає органів податкової служби і податківець не може зайти на ту територію де 40 тис. озброєних людей", - сказав Черниш.

Він також додав, що планом заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад державної внутрішньої політики щодо окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, передбачається спрощення процедури звітності.

Реклама:

"Для них не буде спрощеної податкової системи. Для них буде спрощена процедура звітності", - додав Черниш.

Як повідомлялося, уряд затвердив план заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад державної внутрішньої політики щодо окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!