"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АТБ-Маркет" спростовує звинувачення S.Group в замаху на топ-менеджера

Четвер, 12 січня 2017, 16:53

ТОВ "АТБ-Маркет", що володіє мережею магазинів формату "дискаунтер" в Україні спростовує звинувачення з боку корпорації S.Group в замаху на життя її топ-менеджера.

Про це йдеться в заяві компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Поширені дані не відповідають дійсності і цілеспрямовано шкодять діловій репутації "АТБ". У нас є всі підстави вважати, що ці звинувачення є частиною інформаційної війни, яку S.Group штучно намагається вести проти "АТБ", - йдеться в заяві.

У ній також спростовується зв'язок між нападом невідомої особи на генерального директора ТОВ "Снек-Експорт", що входить в корпорацію S.Group, Сергія Білого і бізнес-конфліктом з групою "АТБ-Маркет".

Реклама:

"Це відверта і нахабна брехня, адже ніякого конфлікту немає. З 2015 року існував судовий спір між компаніями S.Group і ТОВ " ТБ-маркет". Нещодавно судові інстанції поставили в цій суперечці крапку", - наголошується в повідомленні прес-служби.

За даними компанії, зокрема, 24 листопада 2016 року господарський суд Києва рішенням повністю відмовив S.Group в задоволенні позову проти "АТБ-Маркет" по стягненню понад 110 млн грн.

Як повідомлялося, великий український виробник снеків корпорація S.Group 11 січня 2016 року заявив про напад на гендиректора Білого і прямо зв'язала цю подію з бізнес-конфліктом з групою "АТБ-Маркет".

Нагадаємо, в 2014 році ряд підприємств, що входять до складу S.Group, подали до ТОВ "АТБ-маркет" ряд позовів про стягнення заборгованості на 36 мільйонів гривень та штрафних санкцій за договорами поставки.

"Всі ці судові суперечки ТОВ "АТБ-маркет", природно, програло і заборгованість за всіма договорами поставки оплатило з урахуванням штрафних санкцій", - писало "Дзеркало тижня", описуючи даний конфлікт в лютому 2016 року.

Пізніше, в 2015-му підприємства S.Group знову подають до ТОВ "АТБ-маркет" 12 позовних заяв вже на суму 110 млн грн.

Як відомо, співвласником роздрібної мережі АТБ є дніпропетровський підприємець Геннадій Буткевич.

Власником S.Group є народний депутат Сергій Рибалка, член фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Як відомо,  Рибалко був співвласником "S. I. Group" (виробництво закусок SEMKI, "Флінт", "Мачо", "Морські" та ін.). У вересні 2014 року корпорація розділилася, а нова компанія Рибалка називається "S. Group".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: