Чеська авіакомпанія ввела безбагажні тарифи на рейси в Україну

Четвер, 12 січня 2017, 15:55

Авіакомпанія Czech Airlines ввела безбагажні тарифи на всіх своїх середньомагістральних рейсах, в тому числі на лініях Київ-Прага і Одеса-Прага.

Про це повідомляє avianews.com.

Як уточнили в представництві авіаперевізника в Києві, відбулося це в грудні 2016 року.

Новий тариф Lite без багажу приблизно на 20 євро в одну сторону або на 40 євро в обидва боки дешевше тарифу Plus, що передбачає перевезення однієї валізи до 23 кг без додаткової плати.

Реклама:

Безкоштовно по тарифу Lite можна провезти з собою тільки один предмет в якості ручної поклажі з вагою до 8 кг.

Крім цього, пасажири, які купили квитки за тарифом Lite, не зможуть пройти онлайн-реєстрацію і вибрати місце за 36 годин до вильоту. Посадковий талон вони зможуть отримати тільки в аеропорту.

У разі, якщо мандрівник все ж вирішить летіти з багажем, перевезення однієї валізи до 23 кг обійдеться йому в 25 євро при оплаті не пізніше ніж за 36 годин до вильоту.

По закінченню цього терміну збір зростає до 35 євро за валізу, при цьому якщо пасажир спробує взяти сумку, що перевищує дозволені габарити ручної поклажі, в салон, з нього можуть взяти збір біля виходу на посадку в розмірі 45 євро.

У 2015 році Czech Airlines відмовилася від надання безкоштовного харчування пасажирам економічного класу на середньомагістральних рейсах, в тому числі на рейсах в Україну.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: