Порошенко: дорога на батьківщину президента повинна бути побудована

Четвер, 12 січня 2017, 14:36

Президент Петро Порошенко заявив, що вважає будівництво мережі автодоріг у країні локомотивом економіки, а також доручив завершити будівництво автодороги "Одеса-Болград-Рені".

Про це він сказав під час наради з головами районних держадміністрацій Одеської області у четвер в Одесі, передає "Інтерфакс-Україна".

"У бюджеті 2016 року на дорожнє будівництво в Україні було передбачено 12 млрд гривень, а в 2017 року передбачено 30 млрд гривень", - заявив президент.

"Ніколи за всі попередні роки навіть на 12 млрд не виходили, а в цьому році – 30 млрд гривень і це мій пріоритет. Дорожнє будівництво – локомотив економіки", - сказав президент.

Реклама:

Порошенко зазначив, що з понад 1 млрд гривень, які були передбачені в держбюджеті на 2016 рік на будівництво доріг в Одеській області, близько 300 млн гривень так і не були використані.

"Наголошую, що на Одеську область був запланований другий в Україні показник коштів", - сказав президент і додав, що 30% цих коштів так і не були освоєні", - сказав він.

Глава держави додав, що в області мають бути проведені якісні тендери у сфері дорожнього будівництва, своєчасно розроблені проекти ремонту та будівництва дорожніх шляхів сполучення, "дорога на батьківщину президента має бути побудована".

Як відомо, Порошенко народився в місті Болград Одеської області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!