"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Балчуна обіцяють залізничникам підвищення зарплати на 25%

Середа, 7 грудня 2016, 19:14

У проекті фінплану "Укрзалізниці" на 2017 рік передбачено підвищення заробітної плати працівникам галузі в цілому на 25 %.

Про це заявив член правління товариства Желька Марчек, повідомляє прес-служба "УЗ".

"У проекті фінплану "Укрзалізниці" на 2017 рік передбачено підвищення заробітної плати працівникам галузі в цілому на 25 %. У разі вивільнення певних внутрішніх резервів Укрзалізниця направлятиме їх на підвищення заробітної плати працівників", - повідомив Марчек.

Як зазначає прес-служба, також було погоджено найближчим часом винести на розгляд правління "Укрзалізниця" питання пролонгації діючих колективних договорів структурних підрозділів товариства на 2017 рік та прискорити роботу з формування нового єдиного колективного договору "УЗ",  в якому будуть збережені соціальні гарантії працівникам залізничної галузі.

Реклама:

"Зважаючи на брак часу, колективний договір 2016 року буде пролонговано на наступний рік. Новий колдоговір, ймовірніше, буде прийнято в першому півріччі наступного року", - додав Марчек.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян критикував голову УЗ через відсутність розробленої стратегії розвиткукомпанії, через що незрозуміло, яким чином розвиватиметься стратегічне для української економіки підприємство.

Також міністр заявляв, що процес адаптації нового керівника "Укрзалізниці" затягнувся.

Як повідомлялося, власники єврооблігацій на 500 млн доларів з терміном обігу до 2021 року ПАТ "Укрзалізниця" схвалили відмову від умови крос-дефолту по певній внутрішній заборгованості, в тому числі Донецької залізниці, до 2018 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!