"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Пасенюк каже, що ще не розрахувався з Гонтаревою за ICU

Понеділок, 5 грудня 2016, 13:43

За словами одного з власників компанії ICU Марка Пасенюка, вони ще не все виплатили Валерії Гонтаревій за акції компанії.

Про це він розповів в інтерв'ю liga.net.

"Ми ж з нею домовилися, ціна зафіксована. Заплатили ще не все", - зазначив Пасенюк.

Крім того, за словами Пасенюка, останні три роки компанія була прибутковою, навіть у 2014 році.

Реклама:

"Питання безглузде за визначенням. Нікому, крім як власникам, не повинно бути ні холодно ні жарко від відповіді на нього. Можу сказати, що ми останні три роки були прибутковими, навіть провальний 2014-й витягли з кров'ю і потом. Ми стали більше, взяли на роботу близько 15 нових людей ", - сказав він, відповідаючи на питання про вартість компанії.

Нагадаємо, Група (ICU) надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування.

Як відомо, Група ICU створена в червні 2006 року. До її складу входять інвестиційна компанія, компанія з управління активами та банк "Авангард". Вартість чистих активів публічних фондів під управлінням КУА "Інвестиційний Капітал Україна" станом на 1 липня 2014 перевищила 329 млн грн.

Донедавна співвласником і головою ради директорів групи була Валерія Гонтарева, яку за пропозицією Порошенко парламент у червні затвердив на посаді голови Національного банку України.

Після цього Гонтарева продала свою частку в ICU, а партнерами групи залишилися Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!