Cуд відправив екс-главу банку "Михайлівський" під домашній арешт

Понеділок, 5 грудня 2016, 10:22

Шевченківський районний суд Києва відправив під домашній арешт колишнього голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка.

Про це свідчить відео судового засідання на Youtube.

3 грудня суд прийняв рішення звільнити з-під варти екс-голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка і застосувати до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Реклама:

"Клопотання слідчого задовольнити, застосувати до підозрюваного Ігоря Дорошенка запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - зачитав рішення суддя.

Як відомо, Шевченківський районний суд Києва ще 13 серпня обрав запобіжний захід колишньому голові правління Банку Михайлівський Ігорю Дорошенко, який підозрюється в розкраданні 870 млн гривень і доведенні банку до неплатоспроможності.

16 вересня Шевченківський районний суд Києва відмовив йому у зміні запобіжного заходу. Адвокати тоді подали клопотання про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 137,8 млн гривень на особисте зобов'язання.

У травні в банк "Михайлівський" була введена зовнішня адміністрація. Пізніше стало відомо, що за день до цього банк продав свої кредити іншим фінкомпаніям.

 23 травня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАО "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних.

У липні Фонд гарантування вкладів почав ліквідацію банку.

Детальніше про те, що сталося з банком "Михайлівський" можна почитати в матеріалі "Економічної правди".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!