OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 4 грудня 2016, 20:22

Підвищення зарплат для керівництва "Нафтогазу" і 350 мільйонів доларів військової допомоги для України - головне за вихідні.

Конгрес США схвалив 350 мільйонів доларів військової допомоги для України.

Нижня палата Конгресу США схвалила проект оборонного бюджету на 2017-й рік, який передбачає надання військової допомоги Україні на суму 350 млн доларів.

Перелік видів допомоги розширено за рахунок включення в нього надання коштів і технічної підтримки для розробки цілісної системи моніторингу державного кордону України, а також допомоги в підготовці штабних офіцерів і вищого військового командування ЗСУ.

Реклама:

НАК "Нафтогаз України" збільшить розмір оплати праці голови та членів правління компанії майже до 40 тисяч доларів за місяць - практично в 10 разів.

"Нафтогаз" пояснює підвищення витрат на оплату праці складу правління компанії практично в 10 разів необхідністю доведення її до середнього рівня оплати праці керівництва аналогічних компаній в інших країнах, зокрема, Австрії, Польщі, Румунії, Росії, Угорщині.

"З метою забезпечення належного ринкового рівня заробітної плати керівника й членів правління компанії заплановано на 2016 рік середню річну винагороду одного члена правління в сумі 0,47 млн доларів, що наближено до медіани середньорічної винагороди в компаніях-аналогах", - сказано в пояснювальній записці до фінплану НАК.

Компенсація "теплого" кредиту становитиме від 20% до 50%.

"Аби банки швидко видавали кредити на проекти енергоефективності, а Фонд ЕЕ – компенсації частини кредитних коштів, розроблено три Пакети енергоефективності: "Легкий", "Комплексний", "Приватний", - сказав віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

"Пакети відрізняються оціночною вартістю робіт, терміном їх виконання та зменшенням в результаті модернізації будівлі платежів за газ і комунальні послуги. Домовласник обиратиме пакет, аби отримати від Фонду грант у сумі від 20 до 50% загальної вартості проекту", - наголосив Зубко.

Ізраїль готовий надати роботу для 20 тисяч українців-будівельників.

Відповідно до підписаної угоди про тимчасове працевлаштування українців в Ізраїлі, Тель-Авів готовий надати 20 тис робочих віз фахівцям, які працюють з будівельними конструкціями і металами, а також плиточникам і штукатурам.

Процедура відбору робочих буде проводитися спільно ізраїльськими та українськими експертами на базі ДСЗ. Подача документів та проходження іспиту для отримання робочої візи можлива в будь-якому обласному центрі зайнятості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!