Ярославський хоче орендувати ОПЗ

Субота, 31 грудня 2016, 10:30

Група DCH харківського бізнесмена Олександра Ярославського зацікавлена в оренді Одеського припортового заводу (ОПЗ), який раніше мала намір купити.

Про це йдеться в заяві DCH, передає "Дзеркало тижня".

"З огляду на те, що, за інформацією ПАТ "Одеський припортовий завод", керівництво підприємства спільно з Фондом держмайна України (ФДМУ) веде пошук компаній, зацікавлених в оренді цілісного майнового комплексу на тривалий період, група DCH підтверджує свою зацікавленість в даному активі", - заявляють в компанії.

Також зазначається, що фахівці компанії вже готують офіційне звернення до ФДМ.

Реклама:

При цьому DCH посилається на успішний досвід управління черкаським "Азотом", який належав групі кілька років тому. Раніше компанія Ярославського відмовилася від участі в приватизації ОПЗ, пославшись на неповну інформацію ФДМ про фінансовий стан підприємства.

ПАТ "Одеський припортовий завод" прийняв рішення зупинити виробництво.

Як відомо, Кабмін ухвалив рішення про реструктуризацію боргу "Одеського припортового заводу" перед НАК "Нафтогаз України" за спожитий газ на 2 роки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 грудня виробничі потужності ПАТ "Одеський припортовий завод" будуть зупинені, а саме підприємство вживе заходів для передачі цілісного майнового комплексу в оренду.

Як повідомлялося, Фонд державного майна після закінчення терміну подачі не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод".

Раніше співрозмовник, близький до керівництва Фонду державного майна повідомив ЕП, що готується план згортання приватизації ОПЗ.

За його словами, також планується зміна керівництва заводу - його очолить заступник голови Фонду держмайна Володимир Державін.

Як відомо, Державін був помічником народного депутата від БПП Ігоря Кононенка на громадських засадах, до призначення заступником голови Фонду держмайна.

Читайте також: Що не так з приватизацією ОПЗ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: