"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "1+1" назвали бенефіціара і заявили, що боргів перед "Приватбанком" немає

П'ятниця, 30 грудня 2016, 13:28

Гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко заявляє, що у телеканалу немає боргів перед Приватбанком, а бенефіціаром залишився олігарх Ігор Коломойський.

Про це Ткаченко написав на своїй сторінці Facebook.

"Для ботів: а) бенефіціар - І.В.Коломойський. Це всім відомо. Б) боргів перед Приватбанком у "плюсів" - немає, в) не танцювали під чужу дудку і не будемо", - заявив він.

При цьому Ткаченко заявляє, що ніхто не пояснив їм чому потрібно чекати до 6.01, щоб отримати бланк ліцензії.

Реклама:

"Причиною невидачі документа не можуть бути ніякі запити, які раптом виникли у Нацради. (До речі, офіційний запит ми так і не отримали) Всі документи ними давно отримані. І якщо у когось у Нацраді або за її межами виникають питання - ліцензія не може бути предметом шантажу. Це - незаконно. І ми не те, що не здамося без бою, ми доведемо на чиєму боці правда. І покажемо", - заявив він.

Як відомо, у четвер в Адімністрації президента заявили про очікування, що Нацрада та менеджемент каналу в стислі терміни і без недоречної політизації здійснять технічну процедуру обміну всіма належними документами.

"В тому числі і тими, які задовольняють вимоги закону щодо кінцевих бенефіціарів. Закон є закон", - зазначили в АП.

Раніше телеканал 1+1 заявив, що 29 грудня закінчується термін ліцензії на мовлення каналу, а Нацрада її не продовжує. При цьому стверджується, що Адміністрація президента намагається передати контроль над каналом в інші руки.

Голова Нацради Юрій Артеменко заявив, що телеканал "1+1" має подати оновлену інформацію про кінцевих бенефіціарів через націоналізацію "Приватбанку".Артеменко заявив, що 28 грудня заступниця голови Нацради Уляна Фещук надіслала "1+1" офіційний запит щодо бенефіціарів.

Джерела "Української правди" в АП повідомили, що після рішення про націоналізацію "Приватбанку" власник телеканалу "1+1" олігарх Ігор Коломойський міг поміняти структуру власників каналу.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: