Tickets.ua почав продаж квитків low-cost авіакомпаній

Четвер, 29 грудня 2016, 17:00 -

Tickets.ua, що входить до складу міжнародного холдингу Tickets Travel Network, запустив продаж квитків на рейси лоукост-авіакомпаній. Сервіс став доступний завдяки співпраці з компанією Travelfusion лідируючим агрегатором тревел-послуг, які надають прямий доступ до контенту більше 240 авіакомпаній по всьому світу.

"Послуги лоукост-авіакомпаній користуються популярністю серед мандрівників з усього світу. Ми прагнемо створити умови, які дозволять економити час і гроші. Було вкрай важливо інтегрувати контент Travelfusion і надати клієнтам можливість порівняти ціни лоукост і традиційних авіакомпаній в єдиному ресурсі. Тепер наші клієнти можуть придбати квитки найбільших лоукост-перевізників — Wizz Air, EasyJet, AirAsia, Pegasus, Flydubai — за низькими цінами", — прокоментував Віктор Войцеховський, Chief Commercial Officer холдингу Tickets Travel Network.

На Tickets.ua можна вибрати дійсно оптимальне перевезення за рахунок доступної вартості авіаквитків і більшої кількості пропозицій.

 

Про компанію Tickets.ua і Tickets Travel Network:

Реклама:

Tickets.ua — лідируюче онлайн-тревел агентство України і частина холдингу Tickets Travel Network.

Tickets Travel Network — одна з найдинамічніших європейських компаній туристичної галузі. Створена в 2015 році за допомогою злиття лідируючих східноєвропейських онлайн тревел-агентств. Tickets Travel Network надає великий вибір послуг: авіаквитки, готелі, сіті-брейки, оренда авто, страхування та інші сервіси для подорожей.

Сьогодні Tickets Travel Network працює на 14 ринках: в Росії, Україні, Казахстані, Азербайджані, Білорусії, Польщі, Туреччини, Німеччини, Австрії, Румунії, Молдові, Естонії та США. Холдинг володіє такими брендами, як Tickets і KissAndFly.

Головний офіс компанії знаходиться в м. Відень, Австрія.

www.ticketstravelnetwork.com

Про Travelfusion:

Travelfusion — провідний онлайн-агрегатор тревел-контенту і новатор рішень Direct Connect. Travelfusion управляє найбільшою в світі платформою платежів і дистрибуції Direct Connect, поєднуючи сотні постачальників туристичних послуг з онлайн тревел-агентствами, сервісами пошуку та бронювання онлайн, мобільними сервісами. Travelfusion — основний учасник в дистрибутивній ініціативі IATA NDC, яка спрямована на допомогу авіакомпаніям більш ефективно продавати і просувати свої послуги серед агентів і користувачів.


https://www.travelfusion.com/corporate/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: