"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціна на нафту WTI піднялася вище 53 доларів

Вівторок, 27 грудня 2016, 09:35

Ціни на нафту у вівторок демонструють різноспрямовану динаміку, обсяг торгів залишається низьким у зв'язку зі святкування католицького Різдва.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 9:04 вартість березневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,18% - до 55,80 долара за барель. Ціна лютневих ф'ючерсів на нафту марки WTI зростала на 0,08% - до 53,06 долара за барель.

У понеділок через різдвяні свята багато торговельних майданчиків, в тому числі ринок нафти, були закриті. У вівторок активність інвесторів залишається слабкою. Біржі Австралії, Гонконгу, Великобританії не працюють другу сесію поспіль.

Реклама:

У той же час наближається дата початку виконання країнами ОПЕК та іншими нафтовидобувними державами угоди щодо обмеження видобутку нафти. Це підтримує позитивний настрій на ринку.

"Дата початку скорочення виробництва наближається, але через те, що зараз ми чуємо мало новин про виробників нафти, ринок застряг на місці", - сказав агентству Рейтер старший економіст Mitsubishi UFJ Research and Consulting Томомічи Акута.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!