"Фалькон-авто" відкриває передзамовлення на KIA NIRO

Четвер, 22 грудня 2016, 15:47

Починаючи з 19 грудня шанувальники високотехнологічних автомобілів можуть стати одними з перших українських власників інноваційного і надзвичайно економічного кросовера Kia Niro, оснащеного гібридною силовою установкою. Ціни на довгоочікувану новинку починаються з позначки 642 000 грн.*

Кросовери  Kia Niro з першої поставки з'являться в салонах офіційних дилерів на початку 2017 року, але самий надійний спосіб гарантовано стати одним із перших власників - зробити попередню оплату, оскільки кількість автомобілів обмежена.

 

Niro, який відноситься до категорії компактних кросоверів, спроектований на основі абсолютно нової платформи корпорації Kia Motors, створеної спеціально для "зелених автомобілів".

Автомобіль має два серця - бензиновий двигун і електромотор, які сумарно видають 141 л. с. Витрата палива в змішаному циклі становить від 3,8 л/100км**

Реклама:

В Україні Kia Niro є чи не найбільш доступним гібридним кросовером, адже стартова версія 1,6 DCT Comfort пропонується за 642 000* грн. За цю суму власник отримує автомобіль, оснащений комплексом систем безпеки, який включає 7 подушок безпеки, дискові гальма всіх коліс, електронну систему стабілізації, антиблокувальну систему гальм, системи допомоги при русі з гори/в гору і спостереження за рухом смузі.

Комфорт забезпечують склопідйомники всіх дверей, підігрів передніх сидінь, керма і бічних дзеркал, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, система вибору режимів роботи двигуна і трансмісії, контроль тиску в шинах. За розваги відповідає аудіо система з 5-дюймовим кольоровим дисплеєм.

На щабель вище стоїть версія Business (Бізнес), на яку встановлена ціна 711 760 грн.* Покупці Niro в цьому виконанні на додаток до обладнання, яке пропонується у стартовій комплектації, отримають датчик дощу, підігрів задніх сидінь, електрорегулювання водійського сидіння, розетку для задніх пасажирів з перетворювачем напруги на 220В, ксенонові фари головного світла, заводське тонування вікон, навігаційну мультимедійну систему з 7-дюймовим дисплеєм на центральній консолі, камеру заднього огляду з функцією підказок.

Найбільш насиченим оснащенням може похвалитися Kia Niro в комплектації Prestige (Престиж) за 793 600 грн.* Її відрізняє наявність системи автоматичного екстреного гальмування AEB (Ей-І-Бі), здатної розпізнавати не тільки автомобілі, але і пішоходів, системи моніторингу сліпих зон, електрорегулювання водійського сидіння з пам'яттю, адаптивного круїз-контролю. Салон Niro у виконанні Prestige (Престиж) оброблений шкірою, передні сидіння мають ще і вентиляцію.

Дізнайтеся більше про новий кросовер-гібрид Kia Niro на сторінці www.kia.ua/niro і звертайтеся до найближчого офіційного дилера Kia для оформлення попереднього замовлення.

*Ціни вказані з ПДВ за станом на 19.12.2016 р. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

**Дані по витраті палива надані виробником Kia Motors Corporation.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!