У Приватбанку розповіли, коли знімуть обмеження на корпоративні платежі

Вівторок, 20 грудня 2016, 12:32

У Приватбанку заявили, що рішення про зняття обмеження на корпоративні платежі буде ухвалювати Олександр Шлапак, щойно він розпочне виконувати обов'язки голови правління банку.

Про це йдеться у повідомленні банку.

Раніше стало відомо, що корпоративні платежі в Приватбанку, які були припинені на один день, з 20 грудня працюватимуть з обмеженнями.

У банку зазначили, що такий режим обслуговування корпоративних клієнтів є тимчасовим.

Реклама:

"Усі рішення щодо його подальшої зміни будуть ухвалюватимуться Олександром Шлапаком, щойно він розпочне виконувати обов'язки голови правління банку", - йдеться у повідомленні.

Крім того у фінустанові наголосили, що 20 грудня відділення, банкомати і сервіси Приватбанку працюють в стабільному режимі.

Як повідомила прес-служба банку, за станом на 9-00 20 грудня клієнтів обслуговують 2 350 відділень банку.

"У повному обсязі завантажено понад 7 тисяч банкоматів Приватбанку, служба інкасації забезпечує своєчасне поповнення банкоматой мережі за рахунок готівкових коштів в касах, а також додаткових 15 млрд гривень, виділених НБУ на підтримку ліквідності банку", - повідомляє банк.

Раніше міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що правління і наглядова рада націоналізованого Приватбанку будуть сформовані у вівторок.

Як відомо, ввечері 18 грудня Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію "Приватбанку".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!