"Укрексімбанк" та ЄІБ підписали угоду на 260 мільйонів євро

Понеділок, 19 грудня 2016, 20:04

19 грудня представники "Укрексімбанку" та Європейського інвестиційного банку у Брюсселі підписали Фінансову угоду на суму 260 мільйонів євро для підтримки приватного сектору у контексті зони вільної торгівлі Україна-ЄС.

Про це повідомляє прес-служба "Укрексімбанку".

Як наголошується, у межах угоди довгострокові кредитні ресурси спрямуються на фінансування розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, посилення українських підприємств у сфері міжнародної торгівлі, енергоефективності, охорони довкілля та інших пріоритетних напрямків.

Коментуючи укладену угоду, Олександр Гриценко, голова правління "Укрексімбанку", відзначив, що масштабні можливості, які відкрито перед малим та середнім бізнесом України завдяки угоді про асоціацію з ЄС, повинні максимально використовуватися.

Реклама:

"Державний банк забезпечить ефективну реалізацію укладеної з ЄІБ угоди, підтримуючи зростання майбутніх експортерів і товаровиробників, які створюватимуть в Україні нові робочі місця", - додав він.

Як повідомлялося, 100% акцій ПАТ "Укрексімбанк" знаходиться у державній власності. За даними НБУ, на 1 липня за розміром активів банк займав 3 місце (152,7 млрд гривень).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!