Трамп виходить з бізнес-проектів у Азербайджані та Грузії

Субота, 17 грудня 2016, 12:43

Компанія обраного президента США Дональда Трампа Trump Organisation припиняє участь у кількох девелоперських проектах, йдеться про будівництво готелю в Азербайджані і Грузії.

Про це пише "Укрінформ" з посиланням на АВС News.

"Trump Organization скасувала ліцензійну угоду з будівництва готелю в Азербайджані і робить кроки, щоб зробити те ж саме для проекту в сусідній Грузії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, цього тижня компанія Трампа також скасувала ліцензійну угоду з будівництва готелю у Бразилії, а нещодавно закрила чотири дочірні фірми Trump Organisation, які, можливо, створили для реалізації проектів у Саудівській Аравії.

Реклама:

Адвокат Трампа Алан Гартен заявив, що девелопери проектів у цих країнах не змогли виконати умови ліцензійної угоди.

Водночас, як пише агенція Associated Press, вихід Трампа з цих проектів може значити прагнення припинити ділові стосунки, які можуть зашкодити репутації президента Трампа.

В Азербайджані партнер Трампа Анар Мамедов привернув до себе пильну увагу AP та інших новинних агентств стосовно питання про корупцію і статусу країни як точки маршруту для відмивання грошей. Мамедов є сином міністра транспорту Азербайджану Зії Мамедова, якого американські дипломати нібито назвали "занадто корумпованим навіть для Азербайджану".

Як відомо, Tрамп має акції в близько 500 компаній в більш ніж 20 країнах по всьому світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: