"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 11 грудня 2016, 21:00

Переписка Онищенком і Кононенко, Електронний квиток у Вінниці, з Жулян до Борисполя через Дубаї заради української візи, новий графік руху поїздів УЗ - головне за вихідні.

"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів.

Серед новацій графіка руху поїздів на 2016/2017 роки – введення поїздів за новими напрямками. Наприклад, з’являться поїзди, що з’єднають Полтаву з Костянтинівкою, Хмельницький з Лисичанськом, Київ з Ізмаїлом та інші. Також будуть запроваджені довгі поїзди, що з’єднують усю країну – Харків – Київ – Львів, Миколаїв – Івано-Франківськ.

Новим графіком вводиться 24 пари нових поїздів, також 4 парам поїздів подовжено маршрути.

Реклама:

Збільшено кількість рейсів у південному напрямку (Одеса, Херсон, Миколаїв, Генічеськ, Маріуполь) та західному (Івано-Франківськ, Львів, Ужгород).

***

Народний депутат Сергій Лещенко в ефірі "Шустер LIVE" у п'ятницю оприлюднив смс-переписку між нардепом-втікачем Олександром Онищенком і нардепом Ігорем Кононенком щодо поставок газу на "Центренерго".

"Ціна однієї цієї смски, виходячи з розрахунків, 7 мільйонів гривень", - написав Лещенко на своїй сторінці в Facebook.

***

Громадянин Австралії для того, щоб отримати візу для в'їзду в Україну, був змушений злітати з аеропорту Жуляни в аеропорт Бориспіль через Дубай.

Про це повідомив автор ініціативи NoVisaToUkraine Богдан Логвиненко.

Разом з тим, Департамент консульської служби МЗС України спростував цю інформацію.

Кому тут вірити - поки не ясно, але це вже не перший випадок, коли іноземці страждають через бюрократію в українських аеропортах.

***

Вінниця витратить 8 мільйонів євро на електронний квиток у громадському транспорті.

Міська влада Вінниці має намір впровадити в 2018 році електронний квиток для проїзду в громадському транспорті.

Спеціальні валідатори будуть встановлені в кожному трамваї, тролейбусі і автобусі як в салоні, так і на вході. Пасажири будуть розраховуватися, притуливши картку до валідатора. Поповнити баланс картки можна буде в терміналах або через мобільний додаток.

***

Країни, які не входять в ОПЕК, скоротять видобуток нафти.

ОПЕК 30 листопада прийняла рішення скоротити видобуток нафти на 1,2 млн барелів на добу з 1 січня 2017 року. Угода діятиме шість місяців. Від незалежних виробників картель чекає сумарного скорочення видобутку на 600 тисяч барелів на добу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!