"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Бориспіль" та "Укрхімтрансаміак" отримають нових керівників

Четвер, 1 грудня 2016, 13:34

1 грудня завершився конкурс на керівників Міжнародного аеропорту "Бориспіль", ДП "Укрхімтрансаміак" та ДП "Маріупольський морський торговий порт".

Про це йдеться у повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Комітет з призначень обрав за конкурсом та рекомендував на посаду керівника "Борисполя" - Павла Рябікіна, "Укрхімтрансаміака" - Павла Шебесту, "Маріупольського порту" - Олександра Олійника.

Павло Рябікін, переможець конкурсу на посаду керівника аеропорту "Бориспіль" працював в авіакомпанії "Експрес Авіа", ТОВ "РК Партнери", ТОВ "РОЦ "Зелений порт".

Реклама:

Рябікін також був депутатом третього скликання, а у 2005-2006 займав посаду заступника Міністра транспорту та зв’язку. З 2014 року працює в Київській міській адміністрації, займаючись питаннями інфраструктури та транспортного будівництва.

Павло Шебеста, переможець конкурсу на посаду керівника ДП "Укрхімтрансаміак", працював  менеджером у компаніях "Johnson & Johnson", "Zentiva International", "Сперко Україна".

З травня 2015 він працює менеджером з розвитку бізнесу в компанії "BLOCK Technical AG", Швейцарія.

Олександр Олійник, переможець конкурсу на посаду керівника ДП "Маріупольський морський торговий порт", має 24 роки досвіду  роботи на цьому ж підприємстві на посадах інженера, начальника декількох відділів, а також директора порту.

Конкурс на посаду всіх трьох підприємства було оголошено 5 вересня 2016 року. У конкурсі на керівника аеропорту "Бориспіль" взяло участь 26 претендентів, ДП "Укрхімтрансаміак" - 32 претендентів, ДП "Маріупольський морський торговий порт" - 6 претендентів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: