"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Вперше в Україні: безготівкова співпраця з будь-якими фрілансерами

Вівторок, 8 листопада 2016, 13:42

PROMOTED

Провідна фріланс-платформа в Україні Freelancehunt.com представила новий сервіс для співпраці юридичних осіб та фрілансерів. "Бізнес Сейф" дозволить провести оплату за безготівковим розрахунком і отримати документи для бухгалтерії в паперовому або електронному вигляді — залежно від потреб замовника.

Інструменти для віддаленого співробітництва дозволяють наймати виконавців з усієї країни і отримувати кращі пропозиції в порівнянні з локальними підрядниками. Дизайнер зі Львова, програміст з Харкова, перекладач з Одеси — всі вони на відстані одного кліка, і тепер робота з ними стає для бізнесу ще вигіднішою. Сервіс не лише надає інструменти для комфортної роботи, але й дозволяє отримати документи для бухгалтерії. У пакет входить стандартний набір первинної документації — договір, рахунок і акт виконаних робіт.

Навіть якщо виконавець — не ФОП

Реклама:

Нова послуга дозволяє робити замовлення у фрілансерів, оплачувати проекти з безготівкового рахунку та отримувати документи навіть у тому випадку, якщо кінцевий виконавець не є юридичною особою або фізичною особою-підприємцем. Freelancehunt виступає посередником в кожній угоді, і в разі, якщо кінцевий виконавець не є підприємцем, платить за нього податки згідно з чинним законодавством. Якщо виконавець — юридична особа або ФОП, податки він сплачує самостійно.

Інноваційність послуги — можливість використання електронного документообігу

Ще одна перевага нової послуги — інтеграція "Бізнес Сейф" від Freelancehunt.com і "Папка24" від Приватбанку. "Папка24" — це онлайн-сервіс, який дозволяє компаніям і фізичним особам підписувати документи з контрагентами в електронній формі, безпечно і абсолютно законно. Якщо однією зі сторін все ж необхідно отримати документи в паперовому вигляді — Freelancehunt надасть їх, давши можливість іншій стороні працювати з документообігом у "Папка24".

Вже сьогодні "Бізнес Сейф" оцінили компанії, що працюють у найрізноманітніших сферах і напрямках. Залучені до їх проектів дизайнери, програмісти, маркетологи та інші фрілансери, що працюють на Freelancehunt.com, підтверджують, що використання віддалених фахівців — це чудове рішення для раціонального розподілу бюджету компаній і скорочення витрат бізнесу.

 

Freelancehunt.com — найбільша в Україні фріланс-біржа, що працює на ринку десять років. На сервісі працює більше 200 000 фрілансерів і замовників з усієї країни, а також з ближнього і далекого зарубіжжя. На сервісі є інструменти для безпечного співробітництва (співробітництво з резервуванням, верифікація особистості), сервіс конкурсів, можливість пошуку виконавців за рейтингом у різних категоріях. Серед виконавців є представники десятків спеціалізацій, таких як дизайн, програмування, інтернет-маркетинг, архітектура, інжиніринг, юриспруденція, переклад текстів і т. д.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: