"Сбєрбанк" запустив власну систему миттєвих грошових переказів

Понеділок, 7 листопада 2016, 11:35

ПАТ "Сбербанк" запустив власну систему миттєвих грошових переказів.

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як зазначається, тепер, зайшовши на сайт банку, можна перераховувати кошти не тільки між картками клієнтів банку, але і на картки усіх банків України.

"Скористатися послугою можуть усі охочі. Відкриття поточного рахунку для здійснення переказу не потрібно. Досить мати картку будь-якого українського банку, з якої буде здійснюватися перерахування коштів, та знати номер картки власника. При цьому якщо номер картки власника невідомий, але є номер його мобільного телефону - цього теж достатньо для переказу", - йдеться у повідомлені.

Реклама:

Кошти надійдуть на його картку, прив'язану до номера мобільного, повідомили в фінустанові.

"Комісія банку за миттєві перекази мінімальна і становить: 1% від суми + 5 грн. при переказі між картками, емітованими будь-якими банками або за номером телефону, 2 грн - між картками, емітованими "Сбєрбанк", - зазначили в прес-службі.

Крім того, перерахування коштів на картку ПАТ "Сбєрбанк" з картки, емітованої іншим банком, здійснюється без комісії.

Також, при переказі з кредитних карток ПАТ "Сбєрбанк" буде стягуватися додаткова комісія за користування кредитними коштами.

Як повідомлялося, Україна розширила санкції по відношенню до Російської Федерації, обмеживши, серед іншого, діяльність низки російських платіжних систем.

Відповідне рішення закріплене указом президента України №467/2016.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!