"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Топ-менеджери Samsung на колінах вибачалися за "вибуховий" смартфон

П'ятниця, 4 листопада 2016, 20:48

Представники компанії Samsung в Китаї вибачалися на колінах перед місцевими партнерами за смартфон Galaxy Note 7.

Про це пише Tech Today.

Більше двадцяти осіб стали на коліна під час зустрічі представників Samsung з дилерами в китайському місті Шицзячжуан. Фотографії події з’явилися в соцмережі Weibo і стали дуже популярними.

 

Інтернет-користувачі доповнювали знімки такими коментарями, як "Samsung поставила китайців на коліна заради продажів".

Реклама:

За такий жест китайського підрозділу Samsung користувачі розкритикували компанію, звинувативши її в неповазі до китайської культури.

Справа в тому, що в китайській культурі встати на коліна – це винятковий жест. Китаєць може стати на коліна перед богом або на знак подяки перед своїми батьками в особливих випадках. Він також опуститься на коліна в ситуації відчаю.

Пізніше прес-служба компанії пояснила, що на коліна опустилися корейські топ-менеджери компанії. Компанія розповіла, що вони зробили це на знак вдячності за те, що багато китайських дилерів замовили продукти Samsung, незважаючи на скандал з вибухами смартфонів Galaxy Note 7.

"Samsung - корейська компанія. У корейській культурі схиляння колін вважають жестом подяки і поваги", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що південнокорейська компанія Samsung Electronics відмовиться від використання бренду Note, під яким виходили її флагманські смартфони з великим екраном.

Як відомо, раніше комісія з безпеки споживчих товарів США (CPSC) оголосила про відкликання в країні Samsung Galaxy Note 7 через проблеми з акумулятором.

Раніше користувачі Samsung Galaxy Note 7 повідомили про загорання телефонів під час підзарядки.

Після цього Samsung відклав початок поставок нових Galaxy Note 7. Слідом за цим Федеральне авіаційне управління США рекомендувало пасажирам не користуватися Samsung Galaxy Note 7 під час польоту.

З такими ж рекомендаціями виступили три австралійські авіакомпанії, в тому числі найбільша в країні Qantas.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!