"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Німецька "Бадер" відкрила другий завод в Україні

П'ятниця, 4 листопада 2016, 12:47

Німецька Bader GmbH відкрила у Львівській області новий завод з пошиття шкіряних сидінь для автомобілів, який став другим виробничим майданчиком ТОВ "Бадер Україна".

Про це йдеться у повідомленні на сайті президента, який взяв участь у урочистому відкритті заводу.

"Незважаючи на агресію, яка розпочалася два роки тому, Україна у 2016 році почала демонструвати відновлення економіки та економічне зростання", - наголосив президент.

 

При цьому він відзначив, що "якщо у 2014 році багато іноземців мали сумнів в тому, щоб інвестувати в Україну, то нині вони впевнилися у тому, що їх рішення було правильним".

Реклама:
 

Глава держави констатував, що зараз в Україні створюються тисячі нових робочих місць, запроваджуються нові технологічні виробництва, тисячі людей отримують гідну заробітну плату, що, відповідно, збільшує відрахування і до державного, і до місцевих бюджетів.

 

Президент також висловив вдячність інвесторам.

"Дякую за те, що ви виробляєте надзвичайно якісну продукцію і тим самим прославляєте Україну в Європі". За його словами, це стало можливим завдяки укладенню Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом і дії зони вільної торгівлі по відношенню до України", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, "Бадер Україна", яка є філією німецької компанії "Бадер ГмбХ" заявляла що Державна Архітектурно-Будівельна Інспекція свідомо затримає видачу дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу.

Підприємство є українською філією німецької компанії "БАДЕР Гмбх" – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. ТОВ "Бадер Україна" було засноване у 2006 році.

Основний вид діяльності – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів АУДІ та БМВ. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!