Uber оголосив знижку 30% на всі поїздки в Києві

Четвер, 3 листопада 2016, 14:40

За чотири місяці з моменту запуску сервісу Uber в Києві, в системі зареєструвалося 200 тис. нових користувачів.

Про це йшлося на прес-конфереції, присвяченій підведенню підсумків роботи за рік в Києві.

Як зазначається, Uber оголосив знижку 30% на всі поїздки в Києві протягом 10 днів.

У вересні 2016 року, в перший місяць ділового сезону, кількість поїздок через додаток Uber збільшилася майже вдвічі в порівнянні з літнім періодом. Понад мільйон разів на місяць користувачі відкривають додаток Uber в Києві.

Реклама:

Uber в Києві розвивається швидше, ніж у сусідніх європейських містах. В середньому база користувачів і водіїв-партнерів Uber в Києві збільшується на 50% на місяць, що в чотири рази швидше, ніж у Варшаві.

На сьогодні загальна кількість поїздок на Uber в Києві - це 70% обсягу всіх поїздок, які відбуваються в столиці Польщі. Якщо Uber буде розвиватися такими ж темпами, місто пережене Варшаву за кількістю поїздок вже на початку 2017 року.

На додаток до оплати за безготівковим розрахунком в жовтні 2016 додатку стала доступна опція оплати готівкою.

Тим часом, за даними Uber, більше 95% людей, які використовують для поїздок банківську карту, більше ніколи не користуються готівкою, навіть якщо є така можливість.

За даними Uber з моменту початку роботи сервісу в Києві до нього безпосередньо підключилися понад 100 фізичних осіб-підприємців, які займаються приватним візництвом. Решта перевізники працюють з Uber через посередників - юридичних осіб.

Загальна кількість перевізників, підключених до Uber Аркадій Вершебенюк, генеральний менеджер Uber в Україні назвати відмовився, пославшись на комерційну таємницю.

За його словами, річний обіг ринку послуг таксі Києва становить 25 млрд грн. Більше 99% цих грошей обертається в тіньовому сегменті.

Всеволод Некрасов, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!