ДФС прийшла з обшуком до провайдера "Ланет". Вилучили сервери

Четвер, 3 листопада 2016, 14:14

Співробітники Солом'янського управління ДФС проводять обшук в двох офісах компанії-провайдера "Ланет Нетворк" та "Ромсат" (входить до групи компаній "Ланет") - за адресами вул. Василя Стуса, 35/37 і просп. Перемоги, 89а.

Про це AIN.UA повідомив адвокат групи компаній Сергій Дешунін.

За його словами, обшук проводиться за рішенням суду, пов'язаного з кримінальним розслідуванням справи за фактом податкової перевірки підприємства рік тому.

"Зараз компанія оскаржує рішення податкової в суді, тому перевірка не повинна була проводитися", - каже адвокат.

Реклама:

Співробітники ДФС також вилучають всі сервери, не дивлячись на те, що в рішенні суду є дозвіл на вилучення техніки декількох конкретних компаній.

У компанії поки не можуть передбачити, як обшук вплине на надання послуг провайдера в Києві і регіонах.

"Ми переживаємо з цього приводу, але поки не можемо стверджувати, наскільки серйозно виїмка серверів вплине на якість послуг", - говорить Дешунін.

Зараз адвокат проводить переговори з представниками ДФС, через кілька годин в компанії обіцяють повідомити деталі у справі.

Нагадаємо, у компанії випустили офіційну заяву про обшук, кажучи, що він ставить під загрозу роботу ключових відділів провайдера:

"Сьогодні вранці співробітники податкової заблокували наш київський офіс, заважають роботі співробітників і проводять дії незрозумілого характеру. Маючи певні документи, вони не озвучують конкретної мети.Тільки минулого тижня мало місце судове засідання "Ланет vs податкова". Так як нам нема чого приховувати і ми сумлінно співпрацюємо зі слідством, ... суд переніс подальший розгляд на лютий 2017 року", - зазначили в компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!