"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Омелян стурбований "маски-шоу" на підприємствах портового комплексу

Понеділок, 28 листопада 2016, 17:51

Міністр інфраструктури Володимир Омелян стурбований ситуацією, що склалася з так званими "маски-шоу" правоохоронних органів на підприємствах портового комплексу.

Про це Омелян написав на своїй сторінці в Facebook.

"Щодо перевірок контролюючих органів. Міністерство завжди виступало і буде діяти публічно. Будь-яке рішення схвалюється лише в стінах Мінінфраструктури з максимальним залученням усіх причетних. За кількістю позаштатних радників з силових структур у мене, я гадаю, ми теж попереду усіх", - заявив міністр.

"І коли мій заступник перебуває в Сингапурі на переговорах, а її співрозмовник показує їй фото обшуку з автоматами, який у цей же день відбувається в сингапурській компанії в українському порту, чи в компанії ТІС, чи як зараз в порту Херсон - в закордонних інвесторів виникають одразу питання: це точно рай для їх інвестицій?", - написав він.

Реклама:

"Будь-яка перевірка - ми підтримуємо і готові все пояснити і надати. Але маски-шоу - це втрата для держави, а не здобуток", - підсумував Омелян.

Як повідомлляося, у понеділок співробітники управління по боротьбі з економічною злочинністю та військова прокуратура прийшли в Херсонський морпорт з обшуком.

25 листопада співробітники Служби безпеки проводили обшуки в офісах компанії "Трансінвестсервіс".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!