"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українська YouControl обіцяє розкрити інформацію про офшори

Четвер, 24 листопада 2016, 17:24

Компанія "YouControl" протягом найближчого часу надасть своїм клієнтам доступ до реєстрів "Ofshorliks" та "Panama Papers", що мають інформацію про офшорні активи представників бізнесу, влади та політикуму, у тому числі, громадян України.

Про це поінформував засновник компанії "YouControl" (м. Київ) Сергій Мільман на прес-конференції у Херсоні, повідомляє "Укрінформ".

"Щодо офшорних реєстрів, то плануємо обов'язково (підключати - ред.), адже тоді ми можемо досліджувати не тільки у межах України зв'язки бізнесові та власні, а й далі. Найближчим часом, над чим ми зараз працюємо, ми хочемо підключитись до "Ofshorliks" та "Panama Papers". Це ті реєстри, які ми зараз розібрали вже, і починаємо підключати до системи. Це може бути підключено, я думаю, протягом місяця чи півтора місяця", - розповів Мільман.

"YouControl" є інформаційно-аналітичною платформою для бізнес-аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Також платформа проводить заходи для сприяння в Україні засобам масової інформації у викритті корупції та проведенні розслідувань.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!