"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Омелян анонсував кроки до розвитку дорожньої інфраструктури

Четвер, 24 листопада 2016, 10:01

У грудні почнуть роботу двосторонні робочі групи України та Польщі з питань покращення залізничного, автомобільного сполучення та розвитку дорожньої інфраструктури.

Про це повідомив глава Мінінфраструктури Володимир Омелян за підсумками зустрічі з очільником Мінінфраструктури і будівництва Польщі Анжеєм Адамчиком. 

"На порядку денному - "Віа Карпатія" - нова автомагістраль, що з'єднає Балтику і Чорне море, зокрема через Україну. Окрім цього, лібералізація авто- і повітряних перевезень... Чекаємо на візит міністра до Києва на початку наступного року", - зазначив Омелян.

"Перевірив автошляхи Львівщини: дороги державного значення Львів- Пустомити-Меденичі,  Судова Вишня-Яворів-Рава-Руська. ... Приємно, що Онур і Автомагістраль якісно виконують роботи, а остання компанія - ще й у рекордні терміни", - додав глава Мінінфраструктури.

Реклама:

Нагадаємо, 17 листопада Верховна рада підтримала у другому читанні та в цілому два проекти закону, які передбачають створення Державного дорожнього фонду України.

Як відомо, в 2016 році на дороги виділили 31 млрд гривень, з яких безпосередньо на ремонт мало піти близько 19,4 млрд гривень. Прийняття закону повинно дозволити цю суму в 2017 році збільшити мінімум вдвічі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!