"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український браслет для моніторингу емоцій зібрав 100 тисяч на Kickstarter

Середа, 23 листопада 2016, 13:20

Українська команда Planexta зібрала на Kickstarter потрібні 100 тисяч доларів за сім днів до кінця кампанії.

Про це пише AIN.

Як пише видання, вони роблять розумний браслет Senсe, який вміє моніторити психічний стан людини протягом дня на підставі даних електрокардіограми.

"За 8 днів до фінішу на висхідному тренді ми досягли мети краудфандінга і прагнемо посісти своє місце в десятці найбільших краудфандінгових проектів з України", - зазначив засновник компанії Євген Найштетик.

Реклама:

Зібрані кошти компанія планує витратити на організацію виробництва - зараз йдуть переговори з декількома фабриками в Китаї.

За словами засновника стартапу, недавно команда навіть винайшла новий метод - вдосконалила сенсор SenceBand так, що він здатний реєструвати P-хвилі і R-піки разом (стартап вже подав заявку на американський патент).

 

"Ці дані дозволяють аналізувати самі моменти і інтервали між ними, що в свою чергу допоможе виявляти атріовентикулярну блокаду, наростаючу ішемію і прогнозувати розвиток інфаркту міокарда", - пише видання.

У компанії називають Sence "найточнішим у світі фітнес-трекером", оскільки, за твердженням розробників, він може показувати, радіє або сумує користувач, напружений або розслаблений, виспався чи ні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!