"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Французький оператор дорожньої інфраструктури вп'яте націлився в Україну

Вівторок, 22 листопада 2016, 18:27

У грудні поточного року представники французької компанії VINCI відвідають Україну з наміром почати реалізацію проектів у дорожній сфері в нашій країні.

Про це повідомила заступник міністра інфраструктури України Надія Казначеєва під час експертного обговорення інвестиційного проекту будівництва та експлуатації автобану Одеса-Рені, пише ЦТС.

"Компанія VINCI - найбільший в Європі концесійний оператор уже вп'яте намагається зайти в Україну, але їм весь час відмовляли. Вони готові, у них є величезний інтерес до доріг і мостів. У грудні вони приїдуть знову", - зазначила заступник міністра.

Французька компанія VINCI Highways є оператором об'єктів дорожньої інфраструктури.

Реклама:

За межами Франції компанія управляє більше 20 концесійними об'єктами, серед яких автодороги, приміські швидкісні магістралі, тунелі і мости. Загальна протяжність доріг, якими управляє компанія за межами Франції, становить близько 1600 км.

VINCI Highways працює в 11 країнах і в своїй діяльності охоплює такі етапи як проектування, фінансування, експлуатація та техобслуговування інфраструктурних об'єктів. Компанія працює в Канаді, Німеччині, США, Греції, РФ, Португалії, Словаччині.

У 2015 році інвестиції компанії в будівництво становили 485 млн євро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: