АМКУ зобов'язав "Укрзалізницю" не допускати WOG до тендеру на 88 мільйонів

П'ятниця, 18 листопада 2016, 20:34

Антимонопольний комітет зобов'язав ПАТ "Укрзалізниця" в особі її філії "Центр забезпечення виробництва" скасувати рішення про допуск "ВОГ Аеро Джет" до аукціону по закупівлі 4,2 тисячі тонн дизпалива з очікуваною вартістю 88,5 млн гривень.

Про це повідомила державний уповноважений АМКУ Агія Загребельская, коментуючи рішення відомства після розгляду відповідної скарги від компанії "Трейд Коммодіти", пише УНІАН.

"Пропозиція "ВОГ Аеро Джет" не відповідала вимогам документації і повинно було бути відхилена замовником", - написала вона.

За словами Загребельской, в тендерній пропозиції "ВОГ Аеро Джет" були відсутні зразки документів виробників.

Реклама:

Як повідомлялося, у серпні Антимонопольний комітет відмовив у задоволенні скарги компанії "ВОГ Аеро Джет" на порушення при проведенні "Укрзалізницею" тендеру із закупівлі понад 14 тисяч тонн дизельного палива для потреб залізниць.

Постійно діюча адміністративна колегія АМКУ з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері держзакупівель 25 серпня прийняла рішення відмовити в задоволенні зазначеної скарги, оскільки доводи скаржника були спростовані матеріалами, наданими "Укрзалізницею".

З початку року "Укрзалізниці" постачають дизпаливо кілька постачальників - одна з найбільших АЗС мереж "ВОГ Аеро Джет", що входить в українську фінансово-промислову групу компаній "Континіум", "ОККО-Бізнес Контракт", "Елемент Нафта" і "Торговий Дім "Сокар Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!