Кабмін повторно оголосив конкурс на держсекретаря Мінагрополітики

Четвер, 17 листопада 2016, 17:29

Кабінет Міністрів оголосив повторний конкурс на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики і продовольства.

Про це йдеться в розпорядженні №836.

Згідно із розпорядженням, державний секретар повинен організовувати роботу апарату Мінагрополітики, забезпечувати підготовку пропозицій щодо виконання завдань Мінагрополітики та подавати їх на розгляд.

Крім того, організовувати та контролювати виконання апаратом Мінагрополітики Конституції та законів України, актів Президента України, актів Кабінету Міністрів України, наказів Мінагрополітики та доручень Міністра аграрної політики та продовольства, його першого заступника та заступників, звітування про їх виконання.

Реклама:

Як зазначається, посадовий оклад становитиме 12,061 тисяч гривень,надбавка до посадового окладу за ранг — відповідно до постанови Кабміну.

Нагадаємо, 15 листопада конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби не обрала державного секретаря Мінагрополітики і хоче просити Кабмін невідкладно оголосити повторний конкурс.

За результатами перших 2 етапів конкурсу у фінал вийшов лише 1 кандидат з 8, які були допущенні до участі, а саме заступник керівника патронатної служби Мінагрополітики Алла Шкуро.

У той же час після співбесіди комісією було прийнято рішення не обирати її держсекретарем, так як рівень її відповідей був досить низьким.

Раніше повідомлялося, що держсекретарем МінАПК може стати близька до Кутового людина.

Як повідомлялося, раніше Кабмін оголосив конкурси на держсекретарів 17 міністерств, а також держсекретаря уряду, першого заступника держсекретаря і 4 заступників держсекретаря.

До призначення держсекретарів їх повноваження виконують заступники міністрів - керівники апаратів, але не довше ніж до 1 січня 2017 року.

У грудні 2015 року Верховна Рада ввела інститут держсекретарів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!